Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni

Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni

99.90 89.91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Copertă: cartonată; Format: 257 x 295 mm; Număr pagini: 256; Data apariţie: 15 octombrie 2010; ISBN: 978-973-675-850-8

Recenzie Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni

Ce aţi dori la cină în seara aceasta? Mâncare italienească? Chinezească? Franţuzească? Celebrul Gordon Ramsay a adunat pentru voi reţetele sale favorite din lumea întreagă. Indiferent ce veţi avea chef să gătiţi, cu siguranţă veţi găsi ceva în cartea extravagantului maestru bucătar britanic.

Gordon Ramsay a primit treisprezece stele Michelin pentru restaurantele sale din Londra şi din New York. Începând din anul 2001, pentru preparatele sale excelente, restaurantului lui din Chelsea i s-au acordat în mod constant trei stele Michelin. Celebrul maestru bucătar este gazda unor emisiuni de televiziune de succes: Ramsay's Kitchen Nightmares (Coşmar în bucătărie, Paprika TV), The F Word (Cu F de la Fantastic, Paprika TV) şi Cookalong Live

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni", publicata in 2 categorii, Arta culinara / Bucatarie internationala, Arta culinara / Carte de bucate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gordon Ramsay si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni" este de 89.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni

Produse similare si recomandari

Bucatarie usoara
Larousse
32.99 RON
Bucatarie araba
Liliana Bolbol
6.90 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Bucatarie internationala. Editia a doua
Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu
43.60 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gordon Ramsay

Pe langa "Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni", autorul Gordon Ramsay a publicat si Meniul perfect.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter