Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi

Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi

Editura Aramis
13,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi

Inepuizabilul taram al fabulelor va face oricand deliciul micilor cititori. Plecand de la fabulele lui Esop, Lev Tolstoi a scris pilde etern valabile, fermecand generatii intregi de copii. Acest volum cuprinde adaptari ale textelor lui Tolstoi, mai mult sau mai putin cunoscute.

Cartea "Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Fabule si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Lev Tolstoi si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi" este de 13 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-679-884-9
Pagini: 48
Format: 22 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi

Produse similare si recomandari

Fabule
La Fontaine
8.00 RON
Fabule cu masti Lupul moralist
Dumitru Nuta, Grigore Alexandrescu
9.81 RON
Fabule cu masti Calul si maimuta
Dumitru Nuta, C. V. Carp
9.81 RON
Fabule volumul II
Jean De La Fontaine
39.89 RON
Fabule si istorioare
Anton Pann
6.00 RON
Fabule
Jean De La Fontaine
4.50 RON
Fabule- Grigore Alexandrescu
Grigore Alexandrescu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lev Tolstoi

Lev Tolstoi a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Razboi si pace. Volumele I+II, Sonata Kreutzer. Moartea lui Aleanin. Diavolul, Despre Dumnezeu si om. Fragmente din jurnalul ultimilor ani, Invierea, Sonata Kreutzer si alte povestiri (Editie cartonata), dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter