Bridget Jones: La limita ratiunii

Bridget Jones: La limita ratiunii

Editura Polirom
34,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2006;; Numar de pagini : 504;; ISBN : 973-46-0287-X
Colectia: CHIC

Recenzie Bridget Jones: La limita ratiunii

„Cum sa nu te indragostesti de fata asta?” (The New York Times Book Review)
Daca la sfirsitul Jurnalului sau Bridget Jones isi gasise in sfirsit perechea, in persoana avocatului de succes Mark Darcy, in noul roman simpatica noastra eroina realizeaza ca iubirea nu este un panaceu. Intre infulecarea delicioaselor bomboane de ciocolata Cadbury si indepartarea Rebeccai, ticaloasa care abia asteapta sa puna mina pe iubitul ei, Bridget se afunda in lectura cartilor self-help. In final, dupa ce ne da palpitatii serioase in momentul in care politia thailandeza o aresteaza pentru posesie de droguri, Bridget scapa cu fata curata, nu inainte de a ne sugera ca mai exista in viata si altceva in afara unei slujbe plicticoase si a unui iubit bun la pat.
Romanul a fost ecranizat in 2004, reunind aceeasi echipa de succes: Renee Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Bridget Jones: La limita ratiunii", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Helen Fielding si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Bridget Jones: La limita ratiunii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bridget Jones: La limita ratiunii" este de 34.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bridget Jones: La limita ratiunii

Produse similare si recomandari

Clubul privat
Leonie Fox
32.95 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
Casatorie din interes
Chris Manby
17.10 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bridget Jones: La limita ratiunii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Helen Fielding

Helen Fielding a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Celebritate pentru o cauza nobila, Bridget Jones : Edge of reason, Bridget Jones's diary, Jurnalul lui Bridget Jones, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter