Brandul personal de la extaz la agonie

Brandul personal de la extaz la agonie

Editura Tritonic
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Brandul personal de la extaz la agonie

"Brandul este o promisiune, asa suna cea mai simpla si frumoasa definitie a acestui concept; o promisiune pornita de la oameni, realizata prin oameni si pentru oameni.

Inca din copilarie ne dorim sa ajungem oameni mari; in adolescenta visam sa fim aidoma modelelor pe care le avem in jurul nostru; la varsta majoratului ne intrebam cum putem deveni oameni puternici; la douazeci de ani actionam pentru a avea o cariera de succes si incepem sa cosntruim propriul nostru brand, unic, reprezentativ si totodata diferit de ceilalti: Eu SRL; incepem sa dobandim incredere in noi si sa atragem increderea celor din jur. Mai apoi avem grija sa nu ii dezamagim. Si uite asa ajungem sa ne cream brandul personal. Daca am iesit din anonimat si oamenii ne cauta, au incredere in noi, in ideile si actiunile noastre, inseamna ca am reusit sa ne indeplinim promisiunea facuta intai noua si apoi celor interesatri de noi.

Brandul personal este cartea noastra de identitate; dar este si pasaportul diecaruia catre extaz ... sau ... agonie.

Depinde doar de noi sa demonstram cine suntem!

Putem schimba felul in care aratam, putem schimba felul in care suntem perceputi de cei din jur, insa important este ca oamenii care conteaza cu adevarat pentru noi sa ne cunoasca adevarata noastra valoare.

Brandul nostru personal suntem noi! Asa cum noi suntem unici, irepetabili si brandul personal este unic, original. Haideti sa incepem de astazi sa ne construim brandul nostru personal: Eu SRL. Cartea de fata va va invata cum sa ajungeti acolo unde va doriti!" - Anca Daniela Manea

Cartea "Brandul personal de la extaz la agonie" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Anca Daniela Manea si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Brandul personal de la extaz la agonie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Brandul personal de la extaz la agonie" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8320-28-1
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Brandul personal de la extaz la agonie

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Brandul personal de la extaz la agonie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anca Daniela Manea

Deocamdata in afara de "Brandul personal de la extaz la agonie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anca Daniela Manea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter