Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire

Editura Tehnica
7,35 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-31-1306-9; Aparitie: 2003

Recenzie Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire

Datorita importantei actuale si de perspectiva a lumii vegetale, aceasta carte contribuie la imbunatatirea materialului bibliografic necesar pentru pregatirea completa a actualilor si viitorilor specialisti din domeniul Biologiei vegetale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire", publicata in 3 categorii, Medicina / Farmacologie, Manuale scolare (materie) / Medicina, Medicina / In limba engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Madelena Palade si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire" este de 7.35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire

Produse similare si recomandari

Farmacologie
Ion Fulga
69.76 62.78 RON
Organic reaction mechanisms
V. K. Ahluwalia, R. K. Parashar
225.00 RON
Farmacopeea romana, editia a x-a (supliment 2006)
Agentia Nationala A Medicamentului
39.24 35.32 RON
Scrip World Pharmaceutical News
John Davis
10,791.00 RON
Meyler's Side Effects of Antimicrobial Drugs
Jeffrey K. Aronson
215.82 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Madelena Palade

Deocamdata in afara de "Botanica farmaceutica - vol.1- citologie-histologie-organe vegetative-organe de inmultire", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Madelena Palade.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter