Borgia. Pacatele familiei

Borgia. Pacatele familiei

Editura Nemira
78,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Diverse

Recenzie Borgia. Pacatele familiei

O tânără evreică se trezeste în lumea strălucitoare, dar coruptă si promiscuă, a celebrei familii Borgia. Esther Sarfati devine doamna de onoare a văduvei Lucrezia Borgia, fiica nelegtimă a papei, si se îndrăgosteste de Cesare, fratele ei diabolic. Prinsă în labirintul de intrigi tesute de celebrele familii Borgia si Ferrara, tânăra eroină a acestui captivant roman de atmosferă îi deschide cititorului drumul spre povestile întunecate ale istoriei.

Sarah Bower realizează o cronică închipuită, plină de culoare, a vietii din Italia renascentistă. Autoarea îmbină măiestrit fapte consemnatede istoria oficială a familiei Borgia cu zvonuri si ipoteze lansate de apropiatii acesteia, informatii pe care nu le găsim în cărtile de istorie. - Luxury Reading

Cartea "Borgia. Pacatele familiei" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Sarah Bower si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Borgia. Pacatele familiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Borgia. Pacatele familiei" este de 78.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-579-369-9
Pagini: 704
Format: 15 x 22,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Borgia. Pacatele familiei

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Borgia. Pacatele familiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sarah Bower

Deocamdata in afara de "Borgia. Pacatele familiei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sarah Bower.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter