Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a

Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a

Editura Ram
23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a

Boala este o atentionare a faptului ca gresim si totodata ne arata unde gresim. Depinde de atitudinea noastra mentala daca ne descurajam si consideram boala o nenorocire sau daca privim lucrurile dintr-o perspectiva inteleapta, intelegand ca boala poate deveni un element transformator pentru viata noastra.

Ea ne ofera marea sansa de a afla mai multe despre cine si despre cum suntem.
Trebuie sa intelegem ca, neintamplator, boala ne-a aparut noua. Noi suntem artizanii propriei noastre vieti si avem intreaga ei responsabilitate.

Este important sa devenim constienti ca noi insine, nimeni altcineva, suntem singura cauza a pierderii starii de sanatate, bucurie, armonie, ca noi in permanenta suntem cei care alegem sa rezonam cu tristetea sau cu bucuria, cu frica sau cu starea de curaj, cu neincrederea sau cu starea de incredere, cu vointa sau cu o vointa puternica de a ne transforma, cu starea de pesimism sau cu o stare de optimism, cu starea de suferinta si boala sau cu o stare de sanatate si de bine launtric.
In concluzie, starea de boala reflecta alegerile noastre gresite, dar sta in puterea noastra sa alegem incepand de acum sa avem o sanatate infloritoare.

Cartea "Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Angela Mayer si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-7726-20-0
Pagini: 175
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Angela Mayer

Deocamdata in afara de "Bolile ne invata unde gresim. Editia a II - a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Angela Mayer.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter