Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam

Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam

Editura For You
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam

"Am rămas tăcuţi amândoi, timp de câteva minute apoi, brusc, pornind de la un punct albastru, apărut la nivelul inimii sale, trecutul lui Mărie a început să se deschidă. Câteva..." Continuare...

"Stimate Domn, trebuie să vă scriu, întrucât, acum câteva luni, am retrăit ceva incredibil. M-am văzut ca făcând parte din comunitatea eseniană. împreună cu alţii,..." Continuare...

Cartea "Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam" a fost publicata in categoria Paranormal / Paranormal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Daniel Meurois si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam

Produse similare si recomandari

Pasind intre lumi
Gregg Braden
30.00 RON
Certitudini, imboldul
Stuart Wilde
18.00 RON
Sfidarea paranormalului
Beatrice Kiseleff
5.00 RON
Apocalipsa. Pericolul din spatiu
George V. Grigore
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel Meurois

Pe langa "Bolile karmice cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam", autorul Daniel Meurois a publicat si Fratii nostrii necuvantatori, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter