Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma

Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma

Editura Medicala
17,44 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2010; Nr. pagini: 128; Nr. figuri color: 19; Formatul cartii: 16/70x100

Recenzie Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma

Cartea abordeaza un capitol al medicinei clinice care se situeaza la interfata gastroenterologiei cu dermatologia si porneste de la ideea ca tegumentul este link-ul vital catre solutionarea problemelor complexe de diagnostic cu care se confrunta medicina interna. Este structurata în 8 capitole, un spatiu generos fiind acordat descrierii manifestarilor cutanate ale hepatitelor virale, bolilor tractului digestiv si dermatozelor paraneoplazice. În celelalte capitole sunt prezentate manifestarile cutanate ale diverselor alergii alimentare, malabsorbtiei, abuzului de alcool si parazitozelor intestinale. În plus, lucrarea nu se limiteaza la date descriptive despre diversele leziuni cutanate, ci prezinta notiuni complexe de etiopatogenie, iar pentru a facilita întelegerea corelatiilor descrise unele date au fost prezentate concis în tabele.

Cartea "Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina generala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Camelia Diaconu, Alice Balaceanu, Adriana Sarsan, si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma" este de 17.44 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma

Produse similare si recomandari

Histopatologia hepatitelor cronice virale
Sabina Zurac, Florica Staniceanu, Adrian Streinu-Cercel
62.13 RON
Cand copilul plange
Nessia Laniado
14.90 RON
Bolile hepatice pe intelesul tuturor
Mircea Chiotan
9.50 RON
Bronhopneumopatia cronica obstructiva
Ruxandra Ulmeanu, Florin Dumitru Mihaltan
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Camelia Diaconu

Camelia Diaconu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Diagnosticul clinic in patologia mucoasei bucale si peribucale, Matematica. Exercitii. Probleme. Teste (clasa a VI-a), Matematica. Exercitii. Probleme. Teste (clasa a VIII-a).

Alice Balaceanu

Pe langa "Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma", autorul Alice Balaceanu a publicat si Diagnosticul clinic in patologia mucoasei bucale si peribucale.

Adriana Sarsan

Pe langa "Boli digestive cu manifestari cutanate – semnale de alarma", autorul Adriana Sarsan a publicat si Diagnosticul clinic in patologia mucoasei bucale si peribucale.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter