Bobita si Buburuza la gradinita

Bobita si Buburuza la gradinita

Editura Casa
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Bobita si Buburuza

Recenzie Bobita si Buburuza la gradinita

Bobiţă şi Buburuză vă prezintă o serie de poveşti care au loc într-o mică pădure, personajele fiind o mână de prieteni, o frumoasă comunitate a unor gândăcei simpatici. Personajele principale sunt Bobiţă, băieţelul melc, şi Buburuză, fetiţa mămăruţă. Povestirile descriu mici întâmplări din viaţa de zi cu zi a personajelor, în care dragostea şi respectul faţă de natură ocupă un loc important.

Volumul include poveştile: Păianjenul de peşteră şi O zi la grădiniţă.

Cartea "Bobita si Buburuza la gradinita" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Erika Bartos si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Bobita si Buburuza la gradinita prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bobita si Buburuza la gradinita" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8189-60-4
Pagini: 48
Format: 21 x 15,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bobita si Buburuza la gradinita

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Casa si familia
Suceveanu Arcadie
12.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bobita si Buburuza la gradinita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Erika Bartos

Erika Bartos a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Bobita si Buburuza, Craciunul cu Bobita si Buburuza, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Bobita si Buburuza

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter