Blogstory

Blogstory

1,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Jurnal
Seria: Memorialistica

Recenzie Blogstory

La Zürich, când intri într-un magazin, spui „Grüetzi“, la Berlin, „Hallo“, la Buenos Aires, „Ola“, un „Hallo“ întors pe dos, poate unde-i pe emisfera cealaltă, la Viena, „Grüss Gott“, dar şi la Sibiu, acum 60 de ani, se spunea tot „Grüss Gott“. Timişoara nu cred că făcea opinie separată, că unde-i unu’ nu-i putere, o ştie tot românu’, dar nici Budapesta n-avea de ce să facă mofturi, de vreme ce Sisi, superba împărăteasă a Austriei, devenise regina Ungariei, datorită unui foarte cool conte maghiar… cam aşa se încrucişează şi limbile. „Grüss Gott“ înseamnă:

„Salută-l pe Dumnezeu“ sau „Domnul să te aibe în pază“. Din binecuvântare a ajuns marcaj de graniţă a fostului imperiu habsburgic. Gata. Mi-am făcut intrarea în scenă. De fapt n-am vrut decât să vă spun „Bună ziua“. - Nora Iuga 29 decembrie 2009

Cartea "Blogstory" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Nora Iuga si a fost publicata de editura Casa de Pariuri Literare. Se poate cumpara cartea Blogstory prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Blogstory" este de 1.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8342-35-1
Pagini: 124
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Blogstory

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Blogstory. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nora Iuga

Nora Iuga a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Dactilografa de noapte, Spitalul manechinelor, Berlinul meu e un monolog, Hai sa furam pepeni, Petrecere la Montrouge : Versuri, Sapunul lui leopold bloom, Sexagenara si tanarul, Sexagenara si tanarul (Top 10), dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter