Blestemul focului : Elita intunecata. Volumul I

Blestemul focului : Elita intunecata. Volumul I

Editura Leda
36,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Elita intunecata

Recenzie Blestemul focului : Elita intunecata. Volumul I

Lily Parker este trimisă de părinţii ei la o şcoală particulară elitistă din Chicago. Gaşca fiţoaselor de la Sfânta Sofia este însă mai dificil de suportat decât cerinţele academice. Ciudata Scout, singura care se distinge de restul colegelor sale, dispare noaptea în subsolurile clădirii. Urmărind-o, Lily află că noua sa prietenă face parte dintr-un grup de adolescenţi rebeli, cu puteri magice, care au sarcina de a proteja oraşul de vampiri, demoni şi Secerători. Ar vrea să le vină şi ea în ajutor, numai că va avea de înfruntat blestemul focului...

Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită. – Bookstack

Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago. – Fresh Fiction

Chloe Neill - S-a născut în sudul Statelor Unite ale Americii, iar acum trăieste în Midwest. Este autoarea seriilor Chicagoland Vampires si Dark Elite.
Atunci când nu redactează aventurile lui Merit sau ale lui Lily, autoarea face prăjituri, se uită (timp îndelungat!) la televizor, îsi susţine echipa favorită de fotbal, petrece timp cu prietenii săi si se joacă împreună cu cei doi câini ai săi, Baxter si Scout.

Cartea "Blestemul focului" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Chloe Neill si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Blestemul focului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Blestemul focului" este de 36.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-428-8
Pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Blestemul focului : Elita intunecata. Volumul I

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Blestemul focului : Elita intunecata. Volumul I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Chloe Neill

Deocamdata in afara de "Blestemul focului : Elita intunecata. Volumul I", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Chloe Neill.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter