Blestemul din Swoon

Blestemul din Swoon

Editura Leda
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Swoon

Recenzie Blestemul din Swoon

Sexy şi de-a dreptul seducătoare... O carte care îţi răscoleşte toate simţurile!” – MELISSA DE LA CRUZ

Nevoită să se mute din fascinantul New York, oraşul ei natal, în Swoon, un orăşel din Connecticut, în care nu se întâmplă niciodată nimic, Dice se resemnează cu viaţa ei plictisitoare.
Până când verişoara ei, Pen, cade dintr-un copac, moment în care în trupul ei pătrunde spiritul unei fantome…

SINCLAIR YOUNGBLOOD POWERS – PE SCURT, SIN – VINE DIN SECOLUL AL OPTSPREZECELEA PENTRU A SE RĂZBUNA…

Curând, lucrurile o iau razna: Dice îl eliberează din greşeală pe Sin din trupul verişoarei sale, locuitorii din Swoon încep să fie pedepsiţi pentru păcate ale strămoşilor lor şi, pentru ca situaţia să se complice şi mai mult, Dice se îndrăgosteşte de Sin.

NINA MALKIN este autoarea a cinci romane pentru tineri (printre care Blestemul din Swoon şi continuarea acestuia, Swear), o nuvelă şi o biografie pentru adulţi. Înainte de a deveni scriitoare, a fost editor la revista Teen People. În cei douăzeci de ani de carieră jurnalistică a scris articole pentru Cosmopolitan, Elle, Mademoiselle, Vogue, Entertainment Weekly, All You, L.A. Times, Seventeen, Real Simple, In Style şi multe alte publicaţii.
Născută la New York, Nina Malkin locuieşte în Brooklyn împreună cu soţul ei – care este muzician – şi cele două pisici.

Cartea "Blestemul din Swoon" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nina Malkin si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Blestemul din Swoon prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Blestemul din Swoon" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-102-393-9
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Blestemul din Swoon

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Aici in taramul dragonilor
James Owen
49.90 RON
Avatar
Tui Shuterland
39.99 RON
Mai las-o moale cu fantomele
Megan Crewe
39.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Blestemul din Swoon. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nina Malkin

Deocamdata in afara de "Blestemul din Swoon", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nina Malkin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter