Blestemati

Blestemati

Editura Polirom
29,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Blestemati

Romanul Blestemati poarta in sine imaginea unui Woodstock etern, cu celebritati de prima pagina batindu‑i drumurile (v‑ati putea intilni la un bulgare de popcorn caramelizat cu Frank Sinatra, John Lennon, Jackie Onassis sau chiar cu Norman Mailer), ingreunat totusi de birocratia infiora­toare a demonilor si de proiectiile nesfirsit de plicticoase ale clasicului film hollywoodian Pacientul englez. „Esti acolo, Satan ? Sint eu Madison”, striga fetita de treisprezece ani, cu mintea si limba ascutite ca briciul, care face raportul iadului de la fata locului.

Expediata pe lumea cealalta de o supradoza de marijuana, Madison e nevoita sa‑si petreaca vesnicia in compania unei gasti mai pestrite decit pilulele ce asigura fericirea mamei sale multimiliardare. Impreuna cu o majoreta cu pantofi contrafacuti, cu un fotbalist, un tocilar si un punkist, Madison traverseaza Desertul de Matreata si Valea Scutecelor Folosite pentru ca, pina la urma, sa‑l infrunte pe Satan in propria fortareata draceasca.

„Blestemati isi poarta fara ascunzisuri marca lasata de Palahniuk: o satira nedusa la biserica, inteligenta si nu lipsita de rautate; ce sa mai vorbim de peisajele iadului, pe care le pune-n scena?” - Pittsburgh Tribune Review

„Romanul lui Chuck Palahniuk este pe atit de viu pe cit poate fi o carte despre cei trecuti dincolo: o enciclopedie despre lucrurile pe care sintem ispititi tot timpul sa le facem, dar despre care nu vorbim niciodata.” - The New York Times

„Veti recunoaste in Blestemati citeva locuri comune romanului Fight Club: alienarea virstei tinere, violenta, umorul frust, fundalul apocaliptic, scenele patetice scoase parca din cutie. Pina si Madison Spencer, personajul principal al Blestematilor, are ceva din Tyler Durden.” - Minneapolis Star-Tribune

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Blestemati", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Chuck Palahniuk si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Blestemati prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Blestemati" este de 29.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2646-5
Pagini: 280
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Blestemati

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Blestemati. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Chuck Palahniuk

Chuck Palahniuk a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Bintuitii, Cintec de leagan, Fight Club, Fight Club (Top 10), Monstri invizibili, Pygmy, Rant , Sufocare, Supravietuitor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter