Blazon de bastard

Blazon de bastard

Editura Polirom
32.95 26.36 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Seria de autor Vladimir Nabokov

Recenzie Blazon de bastard

Blazon de bastard a fost primul roman pe care l-am scris in America si asta s-a intamplat la sase ani dupa ce eu si acesta tara ne-am adoptat reciproc. Cea mai mare parte a cartii a fost scrisa in iarna si primavara anilor 1945-1946, intr-o etapa a vietii deosebit de senina si de plina de energie. Starea mea de sanatate era excelenta. Consumul zilnic de tigari atinsese pragul de patru pachete pe zi. Dormeam cel putin patru, cinci ore, iar celelalte ore din noapte mi le petreceam plimbandu-ma cu creionul in mana prin apartamentul mic si afumat din Craigie Circle, Cambridge, Massachusetts, unde locuiam sub o batrana cu picioare din piatra si deasupra unei tinere cu un auz exagerat de fin - Vladimir Nabokov

Cartea "Blazon de bastard" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Vladimir Nabokov si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Blazon de bastard prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Blazon de bastard" este de 26.36 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2431-7
Pagini: 264
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Blazon de bastard

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Blazon de bastard. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vladimir Nabokov

Vladimir Nabokov a publicat inca 24 carti prezente in libraria noastra, Rege, dama, valet, Vorbeste, memorie. O autobiografie rescrisa, Ada sau ardoarea. O cronica de familie, Adevarata viata a lui Sebastian Knight : Editie cartonata, Apararea Lujin, Apararea lujin, Camera obscura, Disperare , Invitatie la esafod, King, Queen, Knave, Lolita, Lolita (Top 10) : Editie 2011, Lucruri transparente, Masenka, Masenka, Ochiul, Originalul Laurei : Editie cartonata, Pnin : Editie cartonata, Pnin, Povestirile lui Vladimir Nabokov, Speak, Memory: An Autobiography Revisited, Un hohot in bezna : Editie cartonata, Vrajitorul, Vrajitorul. Editie cartonata.

Seria de autor Vladimir Nabokov

Blazon de bastard
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter