Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

15,90 Lei

Info

Anul aparitiei : 2010

Recenzie Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

Lucrarea se adreseaza elevilor care vor sa aprofundeze biologia cat si profesorilor biologie, ca manual auxiliar în evaluarea continuă a elevilor.

Cartea cuprinde teste de tip complement simplu şi complement grupat împreună cu răspunsurile corecte.

Testele prezentate vizeaza înţelegerea şi însuşirea corespunzătoare a cunoştinţelor de biologie, precum şi dezvoltarea capacităţilor de aplicare, analiză, argumentare, ca şi dezvoltarea gândirii logice, asociative a elevilor.

Cartea "Biologie – Teste pentru gimnaziu" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 17.03.2014. A fost scrisa de Valeria Chiosea, Adriana Simona Popescu, Stefania Pelmus Giersch, si a fost publicata de editura Didactica Publishing House. Se poate cumpara cartea Biologie – Teste pentru gimnaziu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biologie – Teste pentru gimnaziu" este de 15.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Valeria Chiosea

Valeria Chiosea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X, Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele XI-XII, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Adriana Simona Popescu

Adriana Simona Popescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X, Biologie. Probleme pentru Olimpiada si Bacalaureat clasele IX, X, XI, XII , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Stefania Pelmus Giersch

Stefania Pelmus Giersch a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Stiinte ale Naturii, manual pentru clasa a III-a, Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII), Caietul de stiinte ale naturii, SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE, Stiintele naturii - mica enciclopedie pentru elevi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter