Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

15,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010

Recenzie Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

Lucrarea se adreseaza elevilor care vor sa aprofundeze biologia cat si profesorilor biologie, ca manual auxiliar în evaluarea continuă a elevilor.

Cartea cuprinde teste de tip complement simplu şi complement grupat împreună cu răspunsurile corecte.

Testele prezentate vizeaza înţelegerea şi însuşirea corespunzătoare a cunoştinţelor de biologie, precum şi dezvoltarea capacităţilor de aplicare, analiză, argumentare, ca şi dezvoltarea gândirii logice, asociative a elevilor.

Cartea "Biologie – Teste pentru gimnaziu" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Valeria Chiosea, Adriana Simona Popescu, Stefania Pelmus Giersch, si a fost publicata de editura Didactica Publishing House. Se poate cumpara cartea Biologie – Teste pentru gimnaziu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biologie – Teste pentru gimnaziu" este de 15.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII

Produse similare si recomandari

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Valeria Chiosea

Valeria Chiosea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X, Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele XI-XII, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Adriana Simona Popescu

Adriana Simona Popescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X, Biologie. Probleme pentru Olimpiada si Bacalaureat clasele IX, X, XI, XII , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Stefania Pelmus Giersch

Stefania Pelmus Giersch a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Stiinte ale Naturii, manual pentru clasa a III-a, Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII), Caietul de stiinte ale naturii, SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE, Stiintele naturii - mica enciclopedie pentru elevi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter