Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII)

Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII)

12,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII)

Exercitii si probleme de biologie pentru cls. a VII-a si a VIII-a

Prezenta lucrare reprezintă un auxiliar util tuturor elevilor claselelor a VII-a şi a VIII-a angrenaţi în pregătirea lecţiilor de biologie întrucât face apel la noţiunile de anatomie, fiziologie şi respectiv ecologie, care se regăsesc în conţinutul manualelor şcolare alternative. Poate fi abordată de către elevi, individual pentru autoevaluarea lor, cât şi în activitatea la clasă, ca auxiliar didactic. Constituie un instrument de lucru foarte util pentru pregătirea elevilor care participă la diferite faze a olimpiadele şcolare de biologie şi a olimpiadei de „Ştiinţe pentru Juniori”.

Lucrarea conţine, pentru fiecare an de studiu, câte 50 de teste de tip exerciţii, probleme/ situaţii problemă, structurate pe capitole precum şi rezolvările corecte ale acestora, prezentate detaliat. Problemele sunt originale şi au grade diferite de dificultate, vizând înţelegerea şi însuşirea corespunzătoare a cunoştinţelor de biologie, dezvoltarea la elevi a capacităţilor de aplicare, analiză, argumentare precum şi dezvoltarea gândirii logice, asociative a elevilor. Lucrarea poate fi folosită şi de profesorii de biologie, ca un auxiliar în evaluarea continuă a elevilor. În speranţa că vom reuşi să contribuim la perfecţionarea pregătirii elevilor, vă dorim mult succes!

Cartea "Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII)" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Stefania Pelmus Giersch, Mariana Grosu, si a fost publicata de editura Didactica Publishing House. Se poate cumpara cartea Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII)" este de 12.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII)

Produse similare si recomandari

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Stefania Pelmus Giersch

Stefania Pelmus Giersch a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII, Stiinte ale Naturii, manual pentru clasa a III-a, Caietul de stiinte ale naturii, SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE, Stiintele naturii - mica enciclopedie pentru elevi, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Mariana Grosu

Deocamdata in afara de "Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII)", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mariana Grosu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter