Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X

19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X

Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat la disciplina Biologie vegetala si animala din materia claselor a IX-a si a X-a.

In cadrul probei E. d) a examenului de bacalaureat, biologia constituie proba scrisa la alegere - din grupa disciplinelor fizica, chimie, biologie, informatica - pentru :

  • filiera teoretica - profilul real;
  • filiera tehnologica - profilurile: tehnic, resurse naturale si protectia mediului;
  • filiera vocationala - profilul militar

Lucrarea cuprinde 30 de modele si sugestii de rezolvare, structurate conform metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat, continand urmatoarele tipuri de itemi:

  • Itemi cu alegere multipla
  • Itemi cu alegere duala
  • Itemi cu raspuns scurt
  • Itemi de completare
  • Intrebari structurate
  • Rezolvarea de probleme
  • Minieseu structurat

Abordarea continuturilor din programa de examen este in conformitate cu curriculum-ul national, fara a reflecta insa viziunea unui manual anume. Sugestiile de raspunsuri sunt explicite, in cazul problemelor fiind explicati pasii de rezolvare a acestora, sugestii care pot sa fie utile si in alte contexte date.

Rezolvarea acestor teme va asigura o buna pregatire, in vederea sustinerii probei de biologie in cadrul examenului de bacalaureat, fiind un bun instrument de lucru si pentru profesori

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Bacalaureat, Suport scolar / Biologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch, si a fost publicata de editura Didactica Publishing House. Se poate cumpara cartea Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8027-64-7
Pagini: 184
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X

Produse similare si recomandari

Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2012
Silviu Iulian Dumitru, Oana Camelia Condur
29.90 RON
Matematica M2. Pentru examenul de bacalaureat 2012
Marian Andronache, Dinu Serbanescu, Marius Perianu, Catalin Ciupala, Florian Dumitrel
30.00 RON
Matematica teste pentru bacalaureat
Cristina Lemnaru, Ana Maria Petriceanu, Daniel Petriceanu
7.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele IX-X. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Adriana Simona Popescu

Adriana Simona Popescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII, Biologie. Probleme pentru Olimpiada si Bacalaureat clasele IX, X, XI, XII , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Valeria Chiosea

Valeria Chiosea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII, Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele XI-XII, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Stefania Pelmus-Giersch

Stefania Pelmus-Giersch a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Biologie : manual clasa a XI - a, Stiinte : Manual clasa a XII - a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter