Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X

Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X

24.00 22.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 255

Recenzie Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X

Autori : Colectiv de 17 autori

Manualul se adreseaza elevilor cu interes special in Biologie si profesorilor pentru evaluarea continua a elevilor. Contine teste cu grad ridicat de dificultate date in ultimii 5 ani la olimpiadele judetene si nationale.

Cele 30 de teste teoretice si practice din culegere reprezinta subiectele rezolvate de participantii la OLIMPIADA DE BIOLOGIE, IN PERIOADA 2005-2009, fazele judetene si nationale. De asemenea, cartea cuprinde si baremele si rezolvarea problemelor.

Culegerea reprezinta un ghid de pregatire pentru elevii care iubesc biologia, dar se adreseaza si distinsilor nostrii colegi , profesori de biologie care indruma si pregatesc elevii pentru performanta.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Biologie, Suport scolar / Testare nationala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ofelia Tanase si a fost publicata de editura Didactica Publishing House. Se poate cumpara cartea Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X

Produse similare si recomandari

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ofelia Tanase

Pe langa "Biologie. Culegere de teste pentru olimpiade clasele IX-X", autorul Ofelia Tanase a publicat si Bacalaureat 2012. Biologie IX-X.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter