Biologie : Caietul elevului. Clasa a VI-a

Biologie : Caietul elevului. Clasa a VI-a

9,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Biologie : Caietul elevului. Clasa a VI-a

Cartea "Biologie" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ionel Aglaia, Zoe Partin, si a fost publicata de editura Humanitas Educational. Se poate cumpara cartea Biologie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biologie" este de 9.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Biologie : Caietul elevului. Clasa a VI-a

Produse similare si recomandari

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biologie : Caietul elevului. Clasa a VI-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ionel Aglaia

Ionel Aglaia a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Biologie : Manual pentru clasa a VIII-a, Biologie : Manual pentru clasa a VI-a, Abc. Stiinte ale naturii, Biologie : Ghidul profesorului clasa a VI-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Zoe Partin

Zoe Partin a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Atlas zoologic scolar, Biologie : Manual pentru clasa a VI-a, Biologie : Ghidul profesorului clasa a VI-a, BIOLOGIE (lb.maghiara) - cls. a VII-a, BIOLOGIE - Manual pentru clasa a VII-a, BIOLOGIE / SAM - cls. a IX-a si a X-a, BIOLOGIE Caietul elevului clasa a VII-a de Zoe Partin ISBN 973-9413-74-9 Editura Editura Corint Apar, EDUCATIE PENTRU SANATATE, EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI, EDUCATIE PT. SANATATE - manual optional cls. I-II, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter