Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire

Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire

Editura Booklet
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 248; Format : 17x24

Recenzie Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire

Lucrarea de fata contine un numar de 80 de teste alcatuite în conformitate cu programa scolara pentru bacalaureat si cu modelul de subiect propus de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare. Ea se adreseaza elevilor din clasa a XII-a care se pregatesc pentru sustinerea acestui examen la disciplina Geografie, precum si profesorilor, care pot folosi culegerea ca un auxiliar eficient pentru evaluare. Cele 80 de teste, care acopera intreaga programa, vizeaza evaluarea cunostintelor acumulate si a competentelor formate pe parcursul intregului an scolar, precum si optimizarea procesului de invatare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Bacalaureat, Suport scolar / Biologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mariana Hutanu, Niculina Badiu, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire

Produse similare si recomandari

Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2012
Silviu Iulian Dumitru, Oana Camelia Condur
29.90 RON
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2012
Mihaela Daniela Cirstea, Adrian Costache, Gheorghe Lazarescu, Laura Raluca Surugiu
10.00 RON
Literatura Romana pentru BAC - Poezia
Margareta Onofrei
11.00 RON
Matematica. Evaluarea nationala 2011
Mircea Fianu, Valeriu Gornoava, Gheorghe Iurea, Marius Perianu, Gabriel Popa, Petre Raducanu, Ioan Serdean, Stefan Smarandoiu, Adrian Zanoschi
15.00 RON
Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2012
Cosmin Borza, Roxana Din, Cristina Erdei, Cristina Gogata, Smaranda Graur, Diana Hangan, Claudiu Turcus
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mariana Hutanu

Pe langa "Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire", autorul Mariana Hutanu a publicat si Memorator de Biologie pentru clasele 9-10.

Niculina Badiu

Deocamdata in afara de "Biologie - bacalaureat - ghid de pregatire", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Niculina Badiu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter