Biografia coapselor

Biografia coapselor

Editura Tracus Arte
21,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Biografia coapselor

Volumul de debut al Mirelei Lungu, dupa ce autoarea a oscilat intre prozodia clasica si textul liric neversificat, consacra nu doar victoria unei forme asupra alteia, ci defineste optiunea ei pentru comunicarea transanta si dezinhibata. Poeta alege un mod de adresare direct, nesofisticat, care nu ocoleste brutalizarea cititorului prin expunerea intimitatii ei.

Mirela Lungu are vocatia transformarii angoaselor personale in texte prin care receptorul sa i se identifice. Nesofisticata stilistic, cu destule metafore reusite pe care le realizeaza firesc, autoarea este o adepta a confesiunii la persoana intai clara si revelatoare. Debutul Mirelei Lungu este de fapt cartea unei poete experimentate, cu deplin control asupra recuzitei sale si care se cuvine urmarita cu atentie. - Horia Garbea.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Biografia coapselor", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Poezie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mirela Lungu si a fost publicata de editura Tracus Arte. Se poate cumpara cartea Biografia coapselor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biografia coapselor" este de 21.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8126-66-1
Pagini: 99
Format: 12,3 x 19 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Biografia coapselor

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biografia coapselor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mirela Lungu

Deocamdata in afara de "Biografia coapselor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mirela Lungu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter