Bioetica - cazuri celebre

Bioetica - cazuri celebre

Editura Junimea
13,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Aparitie: 2005

Recenzie Bioetica - cazuri celebre

Cartea "Bioetica - cazuri celebre" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Beatrice Ioan, Cristina Gavrilovici, Vasile Astarastoae, si a fost publicata de editura Junimea. Se poate cumpara cartea Bioetica - cazuri celebre prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bioetica - cazuri celebre" este de 13.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bioetica - cazuri celebre

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bioetica - cazuri celebre. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Beatrice Ioan

Deocamdata in afara de "Bioetica - cazuri celebre", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Beatrice Ioan.

Cristina Gavrilovici

Deocamdata in afara de "Bioetica - cazuri celebre", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristina Gavrilovici.

Vasile Astarastoae

Vasile Astarastoae a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Introducere in medicina legala pentru juristi : Include CD, Elemente de pedagogie medicala, Medicina legala pentru juristi, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter