Bin Laden. Dincolo de masca teroristului

Bin Laden. Dincolo de masca teroristului

Editura Corint
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Bin Laden. Dincolo de masca teroristului

Un zelos luptător pentru libertate care i-a mobilizat pe fundamentaliştii islamici din toată lumea într-o forţă de luptă capabilă să distrugă malefica civilizaţie occidentală.

Un om simplu, pios, integru şi cu principii.
Liderul moral al credincioşilor.

Aceasta a fost imaginea pe care Osama bin Laden voia s-o ofere lumii despre el însuşi.

Acum, pentru prima oară, Bin Laden: dincolo de masca teroristului spune din interior povestea unuia dintre cei mai periculoşi oameni din lume.
Noile informaţii oferite de membrii familiei elucidează rădăcinile revoltei lui Osama bin Laden: copilăria privilegiată, dar roasă de gelozii şi de lipsa afecţiunii, tinereţea petrecută în căutarea acceptării din partea celorlalţi şi maturitatea marcată de nevoia de a primi atenţie şi de a fi adulat. Toate acestea l-au împins să ducă un război crâncen care a culminat cu evenimentele catastrofale din 11 septembrie 2001.

Adam Robinson este un scriitor şi jurnalist britanic care a trăit timp de zece ani în zona Golfului Persic. În cursul anului 2001, înainte de atacurile de la World Trade Center, a pătruns în izolata societate saudită şi a realizat interviuri cu rudele lui Osama Bin Laden, obţinând numeroase informaţii extrem de preţioase şi revelatoare despre viaţa teroristului numărul 1 al lumii.

Cartea "Bin Laden. Dincolo de masca teroristului" a fost publicata in categoria Beletristica / Biografii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Adam Robinson si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Bin Laden. Dincolo de masca teroristului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bin Laden. Dincolo de masca teroristului" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-651–8
Pagini: 304
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bin Laden. Dincolo de masca teroristului

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Legaturi de viata
Boris Luban-Plozza
5.23 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON
Mircea Eliade
Mircea Handoca
29.90 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bin Laden. Dincolo de masca teroristului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adam Robinson

Deocamdata in afara de "Bin Laden. Dincolo de masca teroristului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adam Robinson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter