Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47

Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 47 din seria Idei Creative

Recenzie Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47

Colierele lungi sunt si vor fi in voga. Ele se pot confectiona din diverse materiale: elemente metalice, pompoane, margele, etc.

Descrierile si figurile din carte sunt explicite, astfel incat si incepatorii se pot apuca de lucru cu curaj, iar cei mai indemanatici pot realiza tehnicile prezentate si dupa propria fantezie. Purtand bijuterii create de noi insine vom avea cu siguranta succes atat in timpul saptamanii cat si la ocazii. Colierele create pot constitui si cadouri cu adevarat speciale.

Cartea "Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ingrid Moras si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Pagini: 32
Format: 165 x 195 x 3 mm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47

Produse similare si recomandari

Arta de a fi frumoasa
Alexia Cinzeaca
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ingrid Moras

Ingrid Moras a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Bratarile prieteniei - Idei Creative vol. 41, Mozaicuri - Idei Creative vol. 24 , Mozaicuri. Editia a II - a. Idei Creative vol. 24, Pictura pe sticla si portelan - Idei Creative vol. 49, Stelute din margele. Editia a II - a - Idei Creative vol. 21, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Idei Creative

Bijuterii in stil romantic - Idei Creative Volumul 47
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter