Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19  : Editia a II-a revizuita

Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 : Editia a II-a revizuita

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: idei creative

Recenzie Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 : Editia a II-a revizuita

Mărgelele şi sârma fac o pereche excelentă, se completează reciproc în mod armonios. Cele dintâi nu cunosc graniţe în lumea culorilor, iar sârma nu are limite în ceea ce priveşte formele. Împreună nu plictisesc niciodată, ele pot da naştere unor combinaţii deosebit de interesante şi frumoase.

Cartea prezintă atât tehnici simple cât şi metode şi forme mai complicate.

Cartea "Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 " a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Zsuzsanna Latak si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 " este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 : Editia a II-a revizuita

Produse similare si recomandari

Arta de a fi frumoasa
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Music top 20 girls
Felician Scorobete
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 : Editia a II-a revizuita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Zsuzsanna Latak

Deocamdata in afara de "Bijuterii din sarma si margele - Idei creative vol. 19 : Editia a II-a revizuita", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Zsuzsanna Latak.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter