Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43

Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 43 din seria Idei Creative

Recenzie Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43

Cartea de fata cuprinde o serie de idei pentru confectionarea de bijuterii din margele Swarovski, prezentand si accesoriile potrivite pentru acest tip de margele speciale.

De asemenea, sunt prezentate detaliat cele mai cunoscute tehnici de insirare: peyote (insirarea mozaic), os de hering, incadrarea, pentru ca si incepatorii sa poata insira modelele propuse. Cristalele Swarovski dau o eleganta aparte bijuteriilor, acestea putand fi purtate nu doar in zilele obisnuite, ci chiar si la ocazii speciale.

Cartea "Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Vincze Eszter si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Pagini: 32
Format: 165 x 195 x 3 mm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43

Produse similare si recomandari

Ce-si doresc femeile
Roxana Melnicu, Dana Verescu
9.90 RON
Motorul Stirling
Dieter Viebach
12.00 RON
Ghidul motociclistului
Charles Everitt, Darwin Holstrom
30.00 RON
Tehnica invatarii rapide
Sheila Ostrander
22.00 RON
Fii ispititoare, dar nu te tine tare...
Cindy Pan, Bianca Dye
37.06 RON
Frumusetea o realitate la indemana
Rodica Manole
5.90 RON
TOTUL DESPRE CEAI, CAFEA, CACAO
Oana Stefanescu
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vincze Eszter

Vincze Eszter a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Inele din margele - Idei Creative vol. 55, Notiunile de baza ale insirarii margelelor : Editia a II - a - Idei creative vol. 3, Notiunile de baza ale insirarii margelelor : Editia a III - a - Idei creative vol. 3, Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Idei Creative

Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter