Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39

Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 39 din seria Idei Creative

Recenzie Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39

Chiar dacă nu pare evident la prima vedere, croşetarea mărgelelor este o tehnică relativ simplă. Pe baza îndrumărilor din carte ea se poate însuşi uşor, iar pe lângă modelele prezentate în carte, se pot croşeta coliere şi brăţări unice, după propria imaginaţie.

Varietatea de tipuri şi culori ale mărgelelor oferă posibilităţi nenumărate de modele. Bijuteriile realizate cu această tehnică au un aspect deosebit, reprezentând accesorii potrivite atât pentru portul de zi cu zi, cât şi pentru ocazii speciale.

Cartea "Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Monika Helbig, Nicole Helbig, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39

Produse similare si recomandari

Cadoul potrivit
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Secretul de a fi fericit
Neil Michael
28.00 RON
Ghidul muzeelor bucurestene
Luminita Ionescu
5.90 RON
Esti COOL si daca vorbesti corect
Academia Romana
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Monika Helbig

Deocamdata in afara de "Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Monika Helbig.

Nicole Helbig

Deocamdata in afara de "Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nicole Helbig.

Idei Creative

Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter