Biblioteconomie. Miscellanea

Biblioteconomie. Miscellanea

26,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Biblioteconomie. Miscellanea

Deoarece prima ediţie s-a epuizat, prezentând interes pentru cei care lucrează în biblioteci şi pentru studenţii în bibliologie şi ştiinţa informării, şi nu numai, am considerat să edităm o nouă ediţie revă­zu­tă şi adăugită.

Cu mulţi ani în urmă bibliologul Dan Simonescu afirma că: „Bi­blio­teca viitorului va introduce metode noi de difuzare a cărţilor şi informare a cititorilor prin informatizarea şi automatizarea diferitelor servicii. Bibliotecarul trebuie să fie pregătit din timp pentru schim­bare, pentru şocul viitorului”.

Autorul propune temele în discuţie din dorinţa ca ele să servească atât colegilor interesaţi de prezentul, dar mai ales de viitorul insti­tu­ţional al bibliotecii, cât şi tinerilor care se pregătesc pentru această profesie din ce în ce mai complexă, fiind convins că ele vor fi folo­si­toa­re, vor trezi interes, alături de alte contribuţii ale unor cercetători ai do­meniului, creionându-se astfel o teorie biblioteconomică ro­mâ­neas­că.

Cartea "Biblioteconomie. Miscellanea" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Victor Petrescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Biblioteconomie. Miscellanea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Biblioteconomie. Miscellanea" este de 26 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-537-036-4
Pagini: 168
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: biblioteconomie

Pret Biblioteconomie. Miscellanea

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Biblioteconomie. Miscellanea
Victor Petrescu
26.00 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Biblioteconomie. Miscellanea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Victor Petrescu

Deocamdata in afara de "Biblioteconomie. Miscellanea", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Victor Petrescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter