Bazele statisticii teoretice si economice

Editura Economica
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 424; Format : 17 x 24 cm

Recenzie Bazele statisticii teoretice si economice

Cartea "Bazele statisticii teoretice si economice" a fost publicata in categoria Stiinte / Stiinte economice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Constantin Anghelache, Sorin Gabriel Badea, Ion Capanu, Pavel Wagner, si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Bazele statisticii teoretice si economice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bazele statisticii teoretice si economice" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bazele statisticii teoretice si economice

Produse similare si recomandari

Paradigmele dezvoltarii
Ionescu Cornel
20.00 RON
Politici publice. Teorie, analiza, practica
Marius Profiroiu
36.00 32.40 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bazele statisticii teoretice si economice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Constantin Anghelache

Constantin Anghelache a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Sistemul conturilor nationale : Editia a II - a, Tratat de statistica teoretica si economica, Indicatori macroeconomici. Calcul si analiza economica, Romania 2009 - starea economica in criza profunda, Statistica aplicata - indicatori, sinteze si studii de caz, Statistica macroeconomica, Statistica teoretica si economica, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Sorin Gabriel Badea

Deocamdata in afara de "Bazele statisticii teoretice si economice", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sorin Gabriel Badea.

Ion Capanu

Deocamdata in afara de "Bazele statisticii teoretice si economice", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ion Capanu.

Pavel Wagner

Pe langa "Bazele statisticii teoretice si economice", autorul Pavel Wagner a publicat si Dictionar de statistica generala, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter