Baze subterane secrete

Baze subterane secrete

Editura Deceneu
17,44 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Baze subterane secrete

Se ştie la ora actuală, că armata americană are baze subterane, mai mult sau mai puţin oficiale, la care mai trebuie să adăugăm şi vastele baze anexe.

În această carte sunt prezentate un număr însemnat de documente, de brevete, de planuri şi de contracte guvernamentale legate de aceste baze subterane secrete.

Cartea "Baze subterane secrete" a fost publicata in categoria Paranormal / Mistere si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Richard Sauder si a fost publicata de editura Deceneu. Se poate cumpara cartea Baze subterane secrete prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Baze subterane secrete" este de 17.44 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-9466-45-5
Pagini: 185
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Baze subterane secrete

Produse similare si recomandari

Mastile lui Hristos
Lynn Picknet, Clive Prince
59.99 RON
OZN - obsesia generalilor
Dan D. Farcas
5.00 RON
Povestiri despre putere
Carlos Castaneda
24.99 RON
Misterul lumilor paralele
Rodica Bretin
9.90 RON
Contact extaterestru. Volumul I
Steven M. Greer
29.00 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Baze subterane secrete. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Richard Sauder

Deocamdata in afara de "Baze subterane secrete", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Richard Sauder.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter