Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1

Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1

Editura Matrixrom
18,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN:978-973-755-493-2

Recenzie Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1

CAPITOLUL 1: Notiunea de baza de date
CAPITOLUL 2: Realizarea unei baze de date in mediul oracle
CAPITOLUL 3: Modele de date
CAPITOLUL 4: Limbaje de manipulare a datelor
CAPITOLUL 5: Limbajul SQLPlus
CAPITOLUL 6: Securitatea bazelor de date
CAPITOLUL 7: Normalizarea relatiilor
ANEXE

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1 ", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Baze de date, SQL, Tehnica si tehnologii / Cursuri universitare, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Vlad Al. Grosu, Ioan Rusu, Mihaela Capatoiu, si a fost publicata de editura Matrixrom. Se poate cumpara cartea Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1 " este de 18.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1

Produse similare si recomandari

Baze de date
Gheorghe Sabau, Mihaela Muntean, Vasile Avram, Marian Dirdala, Razvan Bologa
37.80 RON
Transact SQL
Ken Henderson
87.31 RON
Lectii de Access
A. Teodorescu
42.00 RON
Baze de date pentru incepatori
Petersen John V.
17.10 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1 . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Vlad Al. Grosu

Vlad Al. Grosu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Indrumar de laborator pentru metode numerice. Algoritmi implementati in limbaj C , Programarea calculatoarelor in limbaj C , Programarea calculatoarelor in limbaj C. Probleme rezolvate si comentate .

Ioan Rusu

Ioan Rusu a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Lipsirea de libertate in mod ilegal, Elements de morphologie : Chaier d'exercices pour les classes 5-10, Indrumar de laborator pentru metode numerice. Algoritmi implementati in limbaj C , L art de la composition francaise : Arta compunerii in limba franceza, Metoda practica de traducere pentru limba franceza, Metode numerice in electronica cu aplicatii in limbaj C , Programarea calculatoarelor in limbaj C , Programarea calculatoarelor in limbaj C. Probleme rezolvate si comentate , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Mihaela Capatoiu

Deocamdata in afara de "Baze de date relationale in mediul Oracle vol. 1 ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaela Capatoiu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter