Batalia. Asa a fost la Waterloo

Batalia. Asa a fost la Waterloo

Editura All
24,30 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Batalia. Asa a fost la Waterloo

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Batalia. Asa a fost la Waterloo", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria Europei, Istorie / Batalii celebre, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Barbero Alessandro si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Batalia. Asa a fost la Waterloo prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Batalia. Asa a fost la Waterloo" este de 24.3 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Batalia. Asa a fost la Waterloo

Produse similare si recomandari

Armata, Maresalul si evreii
Alex Mihai Stoenescu
29.99 RON
REVOLUTIA ROMANA
54.90 RON
Cronica tarilor rusi
David Warnes
42.50 RON
Procesul de la Nurnberg
Joe J. Heydecker, Johannes Leeb
36.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Batalia. Asa a fost la Waterloo. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Barbero Alessandro

Pe langa "Batalia. Asa a fost la Waterloo", autorul Barbero Alessandro a publicat si Carol cel Mare. Un parinte al Europei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter