Bastarda Istanbulului (Top 10)

Bastarda Istanbulului (Top 10)

Editura Polirom
18,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Bastarda Istanbulului (Top 10)

Lumea orientala, cu exotismul si traditionalismul ei, si cea occidentala, cu pragmatismul si independenta sa, se intilnesc pe neasteptate din dorinta nestavilita a doua tinere fermecatoare si nonconformiste – Asya si Armanoush – de a risipi misterul ce le invaluie radacinile familiale si de a-si descoperi propria identitate. Bastarda Istanbulului nu este insa cartea unei singure povesti. In cuprinsul sau, scriitoarea tese cu maiestrie firele unui sir nesfirsit de istorii care se ramifica, se pierd o clipa in negura trecutului, ies din nou la suprafata, se intersecteaza, se unesc.

„O poveste complexa, ironica, dramatica si indrazneata, care poate fi citita, in acelasi timp, ca o reflectie despre puterea tamaduitoare a compasiunii, ca un stralucit roman de idei, ca o poezie de dragoste inchinata Istanbulului si ca o satira senzuala si provocatoare.” - Booklist

„Elif Shafak isi construieste romanul intr-un mod care aminteste de povestitorii traditionali: intrerupe firul actiunii, revine asupra unor detalii, miscindu-se in voie de la ororile trecutului la patologia prezentului prin intermediul experientei a patru generatii. Iar cititorul realizeaza treptat ca datoria de a-si asuma propria istorie, cu partea sa de greseala si de vina, este valabila nu doar pentru popoare, ci si pentru fiecare om in parte.” - Washington Post Book World

Cartea "Bastarda Istanbulului (Top 10)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Elif Shafak si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Bastarda Istanbulului (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bastarda Istanbulului (Top 10)" este de 18.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2791-2
Pagini: 432
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bastarda Istanbulului (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bastarda Istanbulului (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elif Shafak

Elif Shafak a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Bastarda Istanbulului, Cele patruzeci de legi ale iubirii, Sfantul nebuniilor incipiente.

Top 10+

Bastarda Istanbulului (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter