Basme

Basme

Editura Inhuan
6,54 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Basme

Cuprins:

 • Tinerete fara batranete si viata fara de moarte
 • Praslea cel voinic si merele de aur
 • Greuceanu
 • Pasarea maiastra
 • Insir-te margaritari
 • Ileana Simziana
 • Aleodor imparat
 • Imparatul serpilor
 • Cele douasprezece fete de imparat si palatul cel fermecat
 • Sarea in bucate
 • Fata mosului cea cuminte
 • Iovita, Fat-Frumos
 • Luceafarul de ziua si luceafarul de noapte
 • Ciobanasul cel istet sau turloaiele blendei
 • Fata saracului cea isteata

"Roaba care ridică masa văzu pe talerul împărătesei un os de peşte şi o bătu gândurile să sugă acel os, ca să ştie şi ea gustul bucatelor gătite de împărăteasă. Cum..." Continuare...

"Ea nu sta la taifas cu slugile ori cu slujnicile curţii, ci, când îşi găsea câte niţică vreme de repaos, citea pe carte. Toţi cu totul avea sfială de dânsa şi nu-i..." Continuare...

Cartea "Basme" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Petre Ispirescu si a fost publicata de editura Inhuan. Se poate cumpara cartea Basme prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Basme" este de 6.54 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92900-7-1
Pagini: 174
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Basme

Produse similare si recomandari

O zi. Ultima
Calin Torsan
18.00 RON
Balade si idile
George Cosbuc
13.00 RON
Poveste de doi biti
Dinu D. Nica
17.00 RON
Romania pitoreasca
Alexandru Vlahuta
12.00 RON
Dimitrie Bolintineanu. Opere. Volumele I si II
Dimitrie Bolintineanu
129.71 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Basme. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petre Ispirescu

Petre Ispirescu a publicat inca 45 carti prezente in libraria noastra, Basme, Basmele romanilor, Basmele romanilor, Broasca testoasa cea fermecata : The Enchanted Turtle, Legende sau basmele romanilor, Povesti, Praslea cel voinic si merele de aur editia a II - a, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte (audiobook), Basme, Basme, Basme, BASME Vol I, BASME Vol II, Basme,legende,snoave, Basmele romanilor, Basmele romanilor. Volumul I, Basmele romanilor. Volumul X, CARTE DE POVESTI - VOL. IV, Cele mai frumoase basme, Cotosmanu nazdravan si alte povesti, GREUCEANU, Greuceanu, Greuceanu si alte povesti, ILEANA SAMZIANA, LEGENDE SAU BASMELE ROMANILOR, Legende sau basmele romanilor, Legende sau basmele romanilor, Legende sau basmele romanilor. Volumul I : Cartea de acasa. Vol. 27, Legende sau basmele romanilor. Volumul II : Cartea de acasa vol. 28, LEGENDE SAU BASMELE ROMÂNILOR – VOL 1 , Legendele sau basmele romanilor : Volumul II, Legendele sau basmele romanilor. vol. i, Legendele sau basmele romanilor. vol. ii, Luceafarul de ziua si luceafarul de noapte : The morning star and the evening star, Povesti. Petre Ispirescu, Praslea cel Voinic si alte basme, PRASLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR, SAREA IN BUCATE, Sarea in bucate, Sarea in bucate, Snoave sau povesti populare, Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte : editie trilingva, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter