Basme alese

Basme alese

39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Povesti soptite

Recenzie Basme alese

Pentru primul volum al colectiei „Povesti soptite”, ilustrat in stil victorian de Walter Crane, am selectat cateva basme clasice, mai mult sau mai putin cunoscute la noi:

„Printul Brotac” si „Frumoasa adormita” de fratii Grimm, „Aladin si Lampa Fermecata”, „Frumoasa si Bestia” de Jeanne-Marie LePrince de Beaumont, „Caprioara alba” si „Prinesa Stea-Frumoasa” de Marie-Catherine Le Jumel de Barneville, baroneasa d’Aulnoy. Numele acesteia din urma va este probabil mai putin cunoscut. Ea a consacrat insa denumirea de „povesti cu zane” (contes de fee / fairy tales), scrieri mai degraba literare, dar de vadita inspiratie folclorica, asemenea textelor incluse în acest volum.

Volumul contine un CD cu povestile spuse in soapta pentru a ii ajuta pe cei mici sa aiba un somn cat mai dulce.

Cartea "Basme alese" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Basme alese prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Basme alese" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-88826-3-8
Pagini: 80
Format: 19 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: basme

Pret Basme alese

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON
Basme alese
39.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Basme alese. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter