Barca de argint

Barca de argint

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Barca de argint

Darrah McCarthy le asteaptă pe surorile ei, Delia and Rory, pentru o ultimă reuniune pe insula  Martha's Vineyard, la casa familiei, înainte ca aceasta să fie vândută. Transplantate din propriul mediu familiar, fiecare dintre surori ajunge să-si vadă cu alti ochi viaţa, relaţiile sentimentale şi legătura cu trecutul. Inevitabil, amintirile despre mama, bunica si mai ales tatăl lor – un irlandez care a plecat în tara natală când Darrah avea doisprezece ani pentru a dovedi  existenta unei mosteniri ancestrale si nu s-a mai întors – scot la iveală întrebări rămase fără răspuns si încep să destrame mitul familiei lor, iar descoperirea unor scrisori vechi de dragoste le face pe cele trei surori să pornească în căutarea adevărului în Irlanda.

Luanne Rice reuseste să surprindă în Barca de argint esenta familiei în toată complexitatea ei imperfectă si modul în care fiecare dintre cele trei femei atât de diferite reuseste să facă fată pierderii si complicatiilor dragostei.

Luanne Rice este autoarea a treizeci de romane, dintre care douăzeci si două au fost bestselleruri consecutive în New York Times.  În prezent, cărtile ei sunt publicate în mai mult de 22 de milioane de exemplare.

Cartea "Barca de argint" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Luanne Rice si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Barca de argint prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Barca de argint" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: barca de argint , luanne rice

Pret Barca de argint

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Barca de argint
Luanne Rice
19.90 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Barca de argint. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Luanne Rice

Luanne Rice a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Inima de piatra, Invitatie la dans, Miracole, O vara de neuitat, Timp si destin , Castele de nisip, Sperante regasite, Un Inger pentru fiecare, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter