Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor : Jocuri logice si pagini de colorat

Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor : Jocuri logice si pagini de colorat

Editura Egmont
10,00 Lei

Info

Recenzie Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor : Jocuri logice si pagini de colorat

Savureaza ultima aventura cu Berbie in rolul lui Merliah, talentata surferita care se poate transforma in sirena. Atunci cand lumea subacvatica, Oceana, se afla in pericol, curajul si priceperea lui Merliah vor fi puse la incercare!

Barbie ti-a pregatit in aceasta carte o multime de jocuri si pagini de colorat. Porneste alaturi de ea si arata-ti si tu priceperea!

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti pentru copii, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.04.2014. Se poate cumpara cartea Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-519-823-4
Pagini: 24
Format: 20,5 x 29,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor : Jocuri logice si pagini de colorat

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Barbie in Povestea sirenei 2 - Lumea sirenelor : Jocuri logice si pagini de colorat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter