Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc : Jocuri logice si pagini de colorat

Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc : Jocuri logice si pagini de colorat

Editura Egmont
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Barbie

Recenzie Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc : Jocuri logice si pagini de colorat

Barbie - As putea sa fiu... este o serie de carti in care Barbie si prietenele sale incearca diferite profesii. De data aceasta, ti-am pregatit o carte cu jocuri logice si pagini de colorat, cu ajutorul careia vei patrunde in lumea minunata a prieteni tale si vei invata o multime de lucruri!

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti de colorat, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-519-842-5
Pagini: 24
Format: 20,5 x 30 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc : Jocuri logice si pagini de colorat

Produse similare si recomandari

Ratusca cea urata - citim si coloram
Hans Christian Andersen
4.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Barbie - As putea sa fiu... tot ce imi doresc : Jocuri logice si pagini de colorat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Barbie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter