Barbatul vietii mele

Barbatul vietii mele

Editura Art
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Seria de autor Manuel Vazquez Montalban

Recenzie Barbatul vietii mele

Întors ca detectiv particular în Barcelona, Pepe Carvalho este angajat să investigheze moartea misterioasă a unui tânăr ce provine dintr-o familie influentă din Spania. Pe urmele suspectului, detectivul se apropie din ce în ce mai mult de montajul unui joc de putere între sectele religioase şi  grupările politice naţionaliste.

Pe fundalul anchetei, se desfăşoară sofisticatul peisaj cotidian al detectivului, imaginea deposedată de suflet a oraşului ce suferă mutaţiile globalizării, aflat în tranziţie de la totalitarism la democraţie. În căutarea criminalului, Carvalho se trezeşte prins între două femei –  fosta lui parteneră Charo şi enigmatica Yes, o iubită din tinereţe –, pentru ca, în final, în urma unui scenariu de trădare, să fie nevoit să lupte pentru a-şi salva viaţa.

Cartea "Barbatul vietii mele" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Manuel Vazquez Montalban si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Barbatul vietii mele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Barbatul vietii mele" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-124-498-3
Pagini: 280
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Barbatul vietii mele

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Barbatul vietii mele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Manuel Vazquez Montalban

Pe langa "Barbatul vietii mele", autorul Manuel Vazquez Montalban a publicat si Eu l-am ucis pe Kennedy, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Seria de autor Manuel Vazquez Montalban

Barbatul vietii mele
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter