Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP

Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP

Editura Trei
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP

Tot ce ati vrut sa stiti despre sexul tare fara sa indrazniti sa intrebati

Pentru ca am trait pana nu demult intr-o lume dominata de barbati, rezultatul, doar in aparenta surprinzator, a fost ca psihologii si sexologii s-au orientat in primul rand spre cunoasterea sexului frumos si deloc slab. Astfel, cunoasterea barbatului, ca viata psihica si sexualitate, a ramas intr-un plan secund. Mai ales pentru cea mai mare parte a femeilor, el este inca un necunoscut.

Prezenta carte reprezinta o calatorie in intimitatea masculina, dezvaluind cititoarelor istorie, fricile si dubiile barbatilor. Ea ofera solutii pentru situatiile in care "sexul tare" se arata slab, fie ca este vorba de penele sexuale, fie de cele sentimentale (neputinta de a-si exprima sentimentele). Veti descoperi, stimate doamne, fantasmele, pozitiile, miscarile si saruturile care-i fac pe barbati sa vibreze.

Gerard Leleu este medic, sexolog si terapeut de cuplu, autor a numeroase carti de succes.

"NELINIŞTITOAREA FANTĂ în patriarhat, bărbaţii îşi lasă frica de sexul femeii să pună stăpânire pe ei, în loc să fie fascinaţi de el. Frica fiind o sfătuitoare proastă,..." Continuare...

"Pentru bărbat „a avea sau a nu avea" este echivalent cu interogaţia metafizică: „a fi sau a nu fi". Testiculele — din latinescul tes-tis, martor — sunt mărturia..." Continuare...

Cartea "Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Gerard Leleu si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-571-0
Pagini: 333
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Barbatul de azi explicat femeilor. Editie GSP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gerard Leleu

Gerard Leleu a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cum sa fim fericiti in cuplu, Cum sa fim fericiti in cuplu : Intre fidelitate si infidelitate. Editie GSP, Cum sa fim fericiti in cuplu. intimitate, senzualitate si sexualitate, Cum sa fim fericiti in cuplu.intre fidelitate si infidelitate.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter