Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce

Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce

Editura Curtea Veche
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Stiletto Books

Recenzie Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce

Dacă întrebările anterioare se dovedesc relevante pentru relaţia ta de cuplu, e foarte posibil ca partenerul tău de viaţă să fie misogin – adică un bărbat care, în ciuda faptului că afirmă că te iubeşte, te face să suferi enorm, purtându-se de parcă te-ar urî.

În cartea de faţă, Susan Forward expune studii de caz menite să evidenţieze capcana în care pot cădea femeile şi bărbaţii angajaţi într-o relaţie. Autoarea le ajută pe femei să înţeleagă cum se manifestă comportamentul viciat al partenerului de viaţă şi cum pot întreţine chiar ele perpetuarea acestuia. Cartea de faţă oferă soluţii privind ieşirea din acest cerc vicios, vindecarea suferinţei şi redobândirea respectului de sine, precum şi refacerea relaţiei de cuplu sau, după caz, încheierea acesteia, cu scopul de a descoperi, ulterior, adevărata dragoste.

Noi, femeile din ziua de azi, dovedim un curaj nebun. Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică. Dar cum să facem să le putem avea pe toate? Cărţile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie să le ai dimineaţa în geantă, la pauza de cafea pe masă şi seara la o baie caldă. Totul despre cum să devii femeia care îţi doreşti să fii!
Exclusiv pentru femei.

Dr. Susan Forward este un terapeut de renume. Cu timpul însă, a devenit cunoscută şi ca autoare, reputaţie la construirea căreia au contribuit şi conferinţele susţinute de ea, dar şi prezenţa constantă la diverse talk-show-uri. De menţionat că este, de peste şase ani, prezentatoarea unei emisiuni difuzate pe postul de radio ABC Talk.

Dincolo de activităţile desfăşurate în cadrul cabinetului ei particular, Susan Forward a asigurat servicii de terapie şi de consiliere pedagogică, precum şi consultanţă pentru multe instituţii cu profil medical din California de Sud. Cartea de faţă a ocupat locul întâi, ca bestseller, în topul realizat de publicaţia New York Times. Autoarea a figurat, în acelaşi clasament, şi cu un al doilea volum: Toxic Parents.

Prin activităţile, cărţile şi emisiunea ei radiofonică, Susan Forward le-a deschis atât femeilor, cât şi bărbaţilor ochii către o lume clădită pe încredere, forţă spirituală şi independenţă în plan emoţional.

Cartea "Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Dr. Susan Forward, Joan Torres, si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-588-243-0
Pagini: 304
Format: 14,2 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Dr. Susan Forward

Deocamdata in afara de "Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Susan Forward.

Joan Torres

Deocamdata in afara de "Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Joan Torres.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter