Barbat pe tocuri

Barbat pe tocuri

18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Barbat pe tocuri

Michel Martin ne introduce intr-o atmosfera gothica & dandy & nihilista ca in muzica celor de la Sisters of Mercy combinata cu Huymans si cu filmul The Masque of Red Death al lui Roger Corman. Uneori ai impresia ca Cioran si-a inscenat moartea, s-a vindecat de Alzheimer (poate folosind metoda prin care Magic Johnson a scapat de SIDA) si s-a mutat la Londra, unde a devenit mai indiscret, mai underground si mai trendy. - Stefan Bolea

Michel Martin s-a nascut la 29 octombrie 1983 in brasov. Intre 2003 si 2005 a trait in Londra, unde a scris primul volum de poezii, Ipostaze de bestie, pe care l-a publicat in 2004. Publica poezie in diverse reviste literare, printre care Viata Romaneasca, Poezia, Respiro, Steaua, Agero, cafeneaua Literara.

In Steaua publica "Manifestul postsuprarealismului", care a fost reluat mai tarziu si de alte reviste literare. In 2008 se intoarce in Londra si din 2009 studiaza pentru Bachelor of Arts la Universitatea din Londra. Alterneaza cu studii de psihologie psihanalitica si creative writing. In 2009 publica al doilea volum de poezii, Inima tuturor lucrurilor. De asemenea, publica in foileton in revista Baaadul literar romanul Incest (pagini)

Cartea "Barbat pe tocuri" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Michel Martin si a fost publicata de editura Herg Benet Publishers. Se poate cumpara cartea Barbat pe tocuri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Barbat pe tocuri" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92893-2-7
Pagini: 83
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Barbat pe tocuri

Produse similare si recomandari

Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Barbat pe tocuri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michel Martin

Deocamdata in afara de "Barbat pe tocuri", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Michel Martin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter