Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT)

Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT)

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT)

Calatorie in Africa constituie primul text din literatura noastra care se structureaza in perspectiva unei teme ce depaseste proza epocii, anticipand una dintre achizitiile modernitatii; gasim aici ceea ce as numi tema povestirii ca spatiu securizant.

Calatorul, deloc nepasator fata de primejdiile drumului pe mare, se instaleaza in povestire ca pentru a uita ceea ce il apasa mai mult; cand marea „ia o privire ingrozitoare“, cand „mii de ganduri ma impresura in zestimpul amurgului“, cand, la imbarcare, „ma cuprinde o jale adanca ce imi aduce descurajare in suflet si o presimtire dureroasa ce ma face a crede ca nu voi mai videa tarmurile si fiintele iubite mie“, naratorul cauta taifasul, adapostul povestirii; un adevarat labirint de povesti, pentru ratacirea fricii, e aceasta calatorie in Africa. […]

Buchetiera de la Florenta si Calatorie in Africa sunt islicul si palaria prozatorului Alecsandri, ideile „vechi“ si ideile „noua“ amestecandu-se in „totul neregulat si neobicinuit“ al unui „teatru curios“ – viata si opera unui scriitor caruia posteritatea ii ramane inca datoare. - IOAN HOLBAN

Cartea "Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT) " a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Vasile Alecsandri si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT) " este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9789731247120
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT)

Produse similare si recomandari

Anotimpuri (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Poezii (BPT)
Vasile Voiculescu
13.90 RON
Ciocoii vechi si noi
Nicolae Filimon
14.00 8.00 RON
Intalnire tarzie (BPT)
Nicolae Velea
13.90 RON
Vedere din Parfumerie
Silvia Kerim
15.00 8.00 RON
La lilieci. Vol. II (IV-VI)
Marin Sorescu
13.90 RON
Meditatii si elegii. Satire si fabule (BPT)
Grigore Alexandrescu
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT) . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vasile Alecsandri

Vasile Alecsandri a publicat inca 40 carti prezente in libraria noastra, Balta-Alba si alte scrieri in proza, Calatorie in Africa, Chirita in provintie si alte comedii, Chiritele, Chiritele, Pasteluri si poezii populare ale romanilor (BPT), Poezii alese, Poezii populare ale romanilor , Poezii, editia a II - a, Poezii, proza si teatru, Proza si teatru - Vasile Alecsandri, Suvenire din Italia, Teatru si Proza, Teatru, editia a III - a, Vasile Porojan, Buchetiera de la Florenta. Proza : Cartea de acasa. Volumul 36, Chirita in Iasi sau doua fete s-o neneaca, Chiritele, Chiritele , Despot Voda. Fantana Blanduziei, Despot-voda. Fantana Blanduziei , Doine. Pasteluri. Lacrimioare : Cartea de acasa vol. 30, Dridri. Proza : Cartea de acasa vol. 45, Istoria unui galban, Ostasii nostri. Legende. Legende noua : Cartea de acasa vol. 38, Ostasii nostrii, Pasteluri si alte poezii, Penes Curcanul, POEZII, Poezii, POEZII SI TEATRU, Poezii teatru, Porojan - proza, teatru scurt, Proza, Sanziana si pepelea, Scrieri esentiale volumele i-v, Teatru (BPT), Teatru ii - viii, Teatru. : Cartea de acasa nr 41 , Vol. 41 Vasile Alecsandri - Teatru., dintre care primele 15 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter