Baiuteii (Top 10)

Baiuteii (Top 10)

Editura Polirom
Editia: 4
14,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Baiuteii (Top 10)

O carte despre copilarie si inocenta ei, despre prietenie si fotbal, dar, mai ales, despre universul familiei, cu toate ritualurile, iubirile, asteptarile si dezama-girile lui. In dialogul dintre autori, afirmatiile unuia sint reformulate de celalalt, istoriile capata mize diferite in functie de unghiul din care sint privite, personajele, dupa o scurta „cariera” intr-un capitol, sint demascate ironic in urmatorul...

O literatura plina de farmec, in care peste oameni si omuleti (de la cei fantastici, precum Stim si Stam, „locuitorii” borcanului de mustar, pina la cei reali) pluteste nostalgia, compensata de umor, de un sarcasm blajin si de gustul dulce-amarui al unor povesti ce trezesc in fiecare dintre noi dorinta intoarcerii la propria copilarie.

"Rezistenţă, pace şi cadenţă S-ar putea ca nici o hartă din lume, oricît de detaliată, cu latitudinea şi longitudinea fixate cu acea nonşalantă a lucrurilor imaginare de necontestat,..." Continuare...

"Tata n-a mers pe tractor Dacă tata se bărbierea duminică dimineaţa mergeam la film sau la meci. Tata iubea pan talonii de stofă, cu dungă (pe care şi-i comanda la croitor), cămăşile în..." Continuare...

Cartea "Baiuteii (Top 10)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Filip Florian, Matei Florian, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Baiuteii (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Baiuteii (Top 10)" este de 14.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2652-6
Pagini: 240
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Baiuteii (Top 10)

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Baiuteii (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Filip Florian

Filip Florian a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Baiuteii, Baiuteii (editie hardcover), Baiuteii. Editie noua, Degete mici, Degete mici (Top 10) : Editie 2011, Pachet Promotional Filip Florian , Zilele regelui, Zilele regelui (Editia 2012).

Matei Florian

Matei Florian a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Pachet Promotional Ego.Proza, Baiuteii. Editie noua, Si Hams Si Regretel.

Top 10+

Baiuteii (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter