Aventurile lui Alice in Tara Minunilor

Aventurile lui Alice in Tara Minunilor

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Aventurile lui Alice in Tara Minunilor

Aventurile lui Alice in Tara Minunilor nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cu toate acestea, prezenta editie Alice repovestita pentru copiii de gradinita – tradusa pentru prima data in limba romana – necesita o scurta explicatie.

In 1889, la 25 de ani de la succesul obtinut cu superba editie princeps ilustrata de catre John Tenniel, Lewis Carroll decide sa scurteze el insusi textul propriului sau roman, pentru a-l adapta pe intelesul copiilor mai mici.

Aceasta este cartea, cuprinzand desenele originale ale lui Tenniel restaurate prin mijloace moderne, si un CD special conceput in sprijinul parintilor foarte ocupati de astazi si al copiilor dornici de poveste din toate timpurile.

Cartea "Aventurile lui Alice in Tara Minunilor" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Lewis Carroll si a fost publicata de editura Mediamorphosis. Se poate cumpara cartea Aventurile lui Alice in Tara Minunilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Aventurile lui Alice in Tara Minunilor" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-88826-4-5
Pagini: 65
Format: 19 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: alice in tara minunilor

Pret Aventurile lui Alice in Tara Minunilor

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Aventurile lui Alice in Tara Minunilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lewis Carroll

Lewis Carroll a publicat inca 20 carti prezente in libraria noastra, Alice in Tara Minunilor, Alice in tara minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice In Tara Minunilor, Alice in tara minunilor - Lewis Carroll, Alice in tara oglinzilor- Lewis Carroll, Povestim si coloram - Alice in Tara Minunilor, Scrisori pentru Alice (1842-1898) : Opt sau noua sfaturi intelepte pentru compunerea scrisorilor (1890), Alice în Ε’ara Minunilor, Alice în Lumea Oglinzii Oglinzii, Alice in Tara din Oglinda, Alice in tara minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice in Tara Minunilor, Alice in tara oglinzilor, Alice s Adventures in Wonderland, Alice's adventures in wonderland, Alice`s Adventures in Wonderland, Silvia si Bruno, Through the looking glass, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter