Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Andilandi

Recenzie Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Iti mai amintesti de Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram? De atunci au trecut zece ani, iar Celalalt Taram s-a schimbat. Granitele s-au rearanjat, carmuitorii sunt acum... altii. Nu se mai nasc decat Balauri „de rand”, cu mai multe capete, dar mai putina putere. Ielele au imbatranit, Blajinii se ascund, Capcanii au pierdut razboiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodata, parjolesc totul in calea lor.

Acesta e momentul cand o noua aventura e pe cale sa inceapa. Prietenii? Aceiasi. Dusmanii? Cu mult mai multi. Carausul? Nu este singur, ci sunt... doi.

Cel de-al doilea volum al seriei „Andilandi” va prezinta peripetiile gemenilor Andrei si Lucia in Celalalt Taram. in misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sanziene la Ursitoare, pe langa personajele binecunoscute ale primului volum, Carausii se vor mai intalni si cu clanurile asuprite ale Piticilor, cu Statu-Palma-Barba-Cot si al sau Iepurele schiop, cu Zanele-pasari si Valvele-baltii, cu Licuricii si cu multe alte figuri deosebite ale mitologiei romanesti.

Invata din greselile lor. Nu se stie niciodata cand Andilandi te va pune la incercare si pe tine...

Cartea "Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sanziana Popescu, Ana Popescu, si a fost publicata de editura Mediamorphosis. Se poate cumpara cartea Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-88826-2-1
Pagini: 336
Format: 11,5 x 16,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: andilandi

Pret Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie
Sanziana Popescu, Ana Popescu
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Sanziana Popescu

Sanziana Popescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram, Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei.

Ana Popescu

Ana Popescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, 111 romane celebre intr-o singura carte, Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram, Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter