Avatar. Volumul II

Avatar. Volumul II

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Avatar

Recenzie Avatar. Volumul II

Al doilea titlu din fantastica trilogie Avatar continuă cu aventurile unor tineri care călătoresc în viitor şi descoperă că sunt avatarurile unor zei antici. Într-o lume pustie şi părăsită, ei trebuie să lupte şi numai unul poate supravieţui. Vor respecta regulile mortale ale anticilor sau îşi vor folosi puterile împreună pentru a se salva? Gus, Tigre, Diana şi ceilalţi încearcă să găsească o soluţie în timp ce un personaj neidentificat urmăreşte din umbră.

Cartea "Avatar. Volumul II" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Tui T. Sutherland si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Avatar. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Avatar. Volumul II" este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066090049
Pagini: 320
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Avatar. Volumul II

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Avatar. Volumul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tui T. Sutherland

Deocamdata in afara de "Avatar. Volumul II", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tui T. Sutherland.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter