Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I)

Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I)

Editura EuroPress
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Istoria mentalitatilor

Recenzie Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I)

Printre autorii discutati ii amintim pe Italo Svevo, Franz Kafka, Robert Musil; Heinrich Heine, Friedrich Nietzsche, Martin Heidegger: dupa cum se vede, in majoritatea lor de limba germana. Volumele Autori si opere intregesc monografiile profesorului Ion Ianosi, prima - pe cele despre Thomas Mann si Hegel, cea de a doua - despre Dostoievski si Tolstoi, cea de a treia - despre Constantin Noica. Astfel, ele implinesc preocupari de o viata cu privire la figuri tutelare din literatura si filosofia germana, rusa si romaneasca, din ultimele secole.

Cartea "Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I)" a fost publicata in categoria Beletristica / Critica literara si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ion Ianosi si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I)" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-88128-2-6 / 978-973-88128-3-3
Pagini: 426
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I)

Produse similare si recomandari

Teodoreanu Reloaded
Ioan Stanomir, Angelo Mitchievici
25.00 RON
Probleme vitale
Constantin Dobrogeanu - Gherea
11.90 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Educatia in spectacol. Protagonist: Solomon Marcus
editor Lavinia Spandonide
35.00 RON
Mituri literare moderne si postmoderne
Virgil Soptereanu
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Autori si opere. Culturi occidentale (vol. I). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Ianosi

Ion Ianosi a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Autori si opere : Culturi occidentale (vol. I), Autori ┼či opere. Cultura rusa, Dostoievski si Tolstoi. Poveste cu doi necunoscuti, Eu - si el. insemnari subiective despre ceausescu, Ion Ianosi - 80, Thomas Mann. Tema cu variatiuni, Tolstoi. Romanul unei drame.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter