Autopsia satanei

Autopsia satanei

Editura RAO
27,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Autopsia satanei

Anul 1655. În vreme ce cardinalii s-au reunit la Vatican pentru a alege noul papă, succesorul lui Inocenţiu al X-lea, Umberto Donatelli este cuprins de o teribilă angoasă, fiind măcinat de un secret care poate oricând să-i schimbe viaţa şi să distrugă Papalitatea. O frică născută din descoperirea unui schelet uriaş în Lansec, un sătuc din sudul Franţei: o fiară din negura timpurilor, faptură a diavolului sau diavolul însuşi.

Decis să elucideze acest mister, el pleacă în Provence unde în căutarile lui îl întâlneşte pe Zenon de Mongaillac, un tânar medic care crede că ştiinţa este cea care îi poate ajuta să învingă credinţele străvechi. Singura modalitate de a afla cui aparţine acest schelet este reconstituirea lui chiar cu riscul de a arunca în aer toate credinţele, legendele şi statutul Bisericii Catolice.

"Dar Agnes nu mai ajunse niciodată să-i aducă lui Zenon de Mongaillac funiile şi cuiele. Imediat ce ajunse în Montpellier, denunţată de Gilbert, fu interpelată de doi soldaţi care o conduseră..." Continuare...

"Henri de Coursanges petrecuse o noapte execrabilă. Lamentabilul eşec al tentativei de arestare a lui Zenon îl făcuse negru de supărare şi, în plus, îl obligase să se culce foarte..." Continuare...

Cartea "Autopsia satanei" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Luis De La Higuera si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Autopsia satanei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Autopsia satanei" este de 27.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-609-110-7
Pagini: 409
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Autopsia satanei

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Ucide arbitrul!
Fratii Presniakov
19.90 8.00 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Inimile celor patru
Vladimir Sorokin
19.50 9.90 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Autopsia satanei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Luis De La Higuera

Deocamdata in afara de "Autopsia satanei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Luis De La Higuera.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter